Doe mee aan de Fietsavond4daagse Leeuwarden

Ga jij de uitdaging aan? Kun je 1, 2, 3 of 4 avonden 25 - 30 kilometer fietsen? Doe dan mee met de Fietsavond4daagse van Leeuwarden, van 15 tot en met 18 juni. 

Iedereen mag mee doen. Vooral ook leerlingen van de basisschool en middelbare scholieren zijn van harte welkom. Het is een uitgelezen kans om je conditie te verbeteren, gezellig met vrienden te fietsen en tegelijkertijd de stad Leeuwarden en omgeving goed te leren kennen.

De routes
Maandag 15 juni: in ZuidOostelijke richting richting Suwald.
Dinsdag 16 juni naar NoordWest Britsum Stiens Dokkumer Ee 
Woensdag 17 juni naar ZuidWest via Boksum Ritsumazyl
Donderdag 18 juni naar NoordOost via Trynwalden Wyns


Starten
Elke avond kun je starten tussen 18.00 en 19.00 uur bij sportkantine 't Leeuwenhonk van WV de Friesche Leeuw Kalverdijkje 64. Kosten: 6 euro, of 4 euro bij vooraanmelding. Zijn vier avonden op een rij te veel? Je kunt ook 1, 2 of 3 avonden meedoen (kosten 1 euro 50 per avond). Je krijgt een stempelkaart en stuurlabel mee. Natuurlijk levert een volle stempelkaart een medaille op. De Fietsavond4daagse van Leeuwarden wordt georganiseerd door de Fietsersbond in samenwerking met Friesland Beweegt. De activiteit maakt onderdeel uit van het Schoolfietsplan Leeuwarden. De Fietsersbond voert dit plan samen met andere organisaties waaronder ook TFC Frisia uit. Het doel is om de fietsvaardigheid van scholieren te verbeteren en daarmee de verkeersveiligheid te vergroten. Door het plezier centraal te stellen willen we dat het fietsgebruik onder kinderen weer toeneemt.
 Meer informatie 
Alles over de Fietsavond4daagse Leeuwarden is te vinden op http://fietsvierdaagse.frl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten