Spelers vv Eastermar D1 krijgen nieuwe fyts

(bron: RTVkanaal30)
De D1 pupillen van vvEastermar kunnen vanaf nu op de fiets naar de training. En op wat voor een fiets! Een gloedjenieuwe in de clubkleuren blauw en geel gespoten exemplaar met een echte unieke clubtransfer erop: vv Eastermar. Het kan allemaal omdat woensdagmiddag de hoofdprijs van de 'yellwedstrijd' in het kader van de actie 'veilig uit en thuis' van Veilig Verkeer Nederland werd uitgereikt. Van alle duizenden inzendingen won de D1 van vv Eastermar die hoofdprijs en dat betekende voor alle spelers een nieuwe fiets!

Doutzen Kroes
De zege is mede te danken aan de twitteroproep van topmodel Doutzen Kroes.
Zij riep op om op de ‘yell’ van het jongensteam uit haar geboortedorp te stemmen.

Met de campagne worden ouders op hun gedrag aangesproken en kinderen bewust gemaakt van hun eigen veiligheid. De prijsuitreiking vond woensdagmiddag om vijf uur plaats in de kantine van sportcomplex De Burgerkamp in Eastermar. De hoofdprijs bestond uit een cheque van 2500 euro voor voetbalvereniging Eastermar en een fiets in de clubkleuren blauw/geel voor alle spelers van het team.

De yell waarmee D1 de campagne heeft gewonnen luidt:

Wij zijn D1 uit Eastermar
en yellen in het Fries
als wij spelen ‘giet it oan’
wij dulden geen verlies


'It liket wol sinterklaas'
Het leek er inderdaad wel op woensdagmiddag op sportpark Burgerkamp in Eastermar of de goede sint nogmaals, of alvast, naar keuze, een bezoekje bracht aan Eastermar. En specifiek aan de vvEastermar, want daar, in de kantine was het feest.
Daar werd driftig in speciaal vervaardigde tompoucen gehapt, daar werden cadeaus uitgedeeld en toespraken gehouden. En dat allemaal ter ere van de D 1 van de plaatselijke vv. Immers, zij hadden de yellwedstrijd gewonnen, afgelopen herfst hebben we daar al over bericht in deze kolommen. Hun yell werd uitverkoren als de beste van die week en een aantal weken geleden kwam de heuglijke tijding dan hij zelfs was verkozen tot beste van allemaal. Uit de duizenden inzendingen was deze van VVEastermar D1 uitgezocht als beste, als meest originele. Het feit dat de beroemde Elfstedenkreet 'it giet oan' er in verwerkt was, zal zeker aan dat succes hebben bijgedragen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten