Avondcursus voor een verkeersveilige buurt

Wil je zelf iets doen aan de verkeersonveiligheid in jouw dorp of wijk, maar weet je niet goed hoe? Meld je dan aan voor de cursus Werk aan de weg! Tijdens een informatieve avond krijg je inzicht in wat je samen met je dorps- of wijkgenoten kunt doen aan een verkeersveilige buurt. De cursus wordt bij jou in de buurt aangeboden. NHL Hogeschool werkt hiervoor samen met Doarpswurk en Veilig Verkeer Nederland.

Wat kun je na de cursus Werk aan de weg?
De cursus Werk aan de weg is interessant en leerzaam als je als dorps- of wijkbewoner wordt geconfronteerd met verkeersproblemen. Maar ook als je als bewoner (en professional) de leefbaarheid in je dorp of wijk wil verbeteren en/of beter wil organiseren met het oog op mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Tijdens de cursus wordt je uitgerust met basiskennis en organisatiekracht die je in je eigen woonomgeving kunt inzetten.

Hoeveel kost deze cursus?
Voor deelname aan de cursus wordt een kleine vergoeding gevraagd van € 10,- per persoon. Dit bedrag is vrijgesteld van btw. Er zijn geen aanvullende kosten. Het cursusmateriaal wordt tijdens de bijeenkomst uitgedeeld.

Voor groepen zijn kortingen mogelijk, neem hiervoor contact op via het mailadres kennisenbedrijfbuiltenvironment@nhl.nl of de website.Geen opmerkingen:

Een reactie posten