Rij2op5 van start met 33 Leeuwarder bedrijven


33 bedrijven in Leeuwarden doen dit seizoen mee aan de succesvolle fietscampagne Rij2op5.

Nieuwe bedrijven van het mkb doen ook mee

Na een heerlijk ontbijt in de kantine van gastlocatie Friesland Campina kregen de aanwezige bedrijven uitleg over de campagne Rij2op5. Fietsambassadeurs werden in het zonnetje gezet en kregen tips hoe ze hun autorijdende collega's kunnen motiveren om wat vaker de fiets naar het werk te pakken.

Rij2op5 award voor ING Leeuwarden
Gedeputeerde Sietske Poepjes vertelde de aanwezigen over fietsstimulering vanuit Werk Slim, Reis Slim | Leeuwarden Vrij-Baan, over de voordeelpas waarmee je o.a. korting krijgt op de aanschaf van een elektrische fiets of scooter en ze had de eer om de eerste Rij2op5 award uit te reiken aan John Adema van ING. Zij hebben maar liefst 150 collega's uit de auto, én op de fiets weten te krijgen. Een mooi resultaat!

Elektrische fiets in bruikleen
Na het binnenprogramma werden de elektrische fietsen uitgereikt aan de fietsambassadeurs van de bedrijven. Elk deelnemend bedrijf krijgt één of meerdere fietsen om te laten circuleren binnen het bedrijf. Zo kan elke werknemer ervaren hoe lekker het is om de, wellicht iets langere afstand naar het werk, toch te fietsen. (bron: Leeuwarden Vrijbaan.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten