Vrienden op de Fiets in Fryslân

Een warm onthaal, een gespreid bed en een stevig ontbijt. Na een mooie wandel- of fietstocht in de gezonde buitenlucht is dat precies waar u behoefte aan heeft. Dankzij Stichting Vrienden op de Fiets hoeft u daarvoor niet eerst naar huis. De stichting heeft namelijk een netwerk van overnachtingsadressen voor sportievelingen die meerdaagse tochten maken. In Fryslân zijn er ruim 300 gastadressen en deze liggen vaak langs fraaie fiets- en wandelroutes in Nederland. U kunt op pad door het hele land. En vervolgens bij mensen thuis overnachten en ontbijten tegen een voordelig tarief.


Verschillend

De overnachtingsadressen zijn van particulieren die één of meerdere slaapplaatsen aanbieden. Het zijn dus geen bed & breakfasts. Gastadressen van Vrienden op de Fiets lopen heel erg uiteen. Van logeren bij een gepensioneerd stel tot een jong gezin. En van een overnachting in een luxe herenhuis in de stad tot een boerenschuur op het platteland.

Wordt donateur

gastadressen in Fryslân in kaart
Gastadressen vrienden op de fiets in Fryslân
De verscheidenheid van de gastadressen, de verrassing waar u terecht komt en de ontmoeting met allerlei verschillende mensen. Samen vormen ze de charme van logeren bij Vrienden op de Fiets.

Wilt u ook logeren bij één van deze bijzondere overnachtingsadressen? Word dan donateur. Voor € 8,- per jaar kunt u zich aansluiten bij Stichting Vrienden op de Fiets. U ontvangt dan jaarlijks een boekje met alle gastadressen in binnen- en buitenland. Inmiddels zijn dat er bijna vijfduizend.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten